Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Toimitusehdot


Verkkokaupassa maksaminen onnistuu verkkopankin kautta, jälkilaskulla tai osamaksulla. Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. Maksu suoritetaan Euro valuutassa. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Toimitusaika tuotteilla noin 1-2 viikkoa.


Klarna-laskulla saat tuotteen kotiisi ja lasku toimitetaan sinulle postissa. Maksuaika on 14 päivää tuotteen saannista. Tilatessa osamaksulla tai Klarna-laskulla tarvitsemme tilaukseen henkilötunnuksen.


Osamaksun ja Klarna-laskun myöntämis ehdot:
Sinun täytyy olla yli 18-vuotias
Sinulla ei saa olla luottotietomerkintöjä
Sinulla ei saa olla maksamattomia velkoja Klarna
Osoitteesi tulee olla sama kuin väestörekisteriin ilmoitettu. Erityisiä ehtoja voidaan soveltaa

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä; jos olet päättänyt palauttaa, otamme tuotteen nöyrästi takaisin. Ennen asiakaspalautusta ota yhteyttä meihin sähköpostilla niin saat ohjeet palautusta varten. Asiakaspalautus on maksullinen. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa ja käyttämätön. Jos tuote on vioittunut tai muuten epäkelpo, lähetä tuote meille (asiakaspalautus) ja ilmoita haluatko uuden tilalle vai rahat takaisin. Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan asiakaspalutus lomake, josta käy ilmi mitä vikaa tuotteessa on sekä mahdolliset vaihtotoiveet tai tilinumero rahojen palautusta varten. Jos haluatte rahanne takaisin tuotteesta, koska se ei esimerkiksi täytä odotuksia tai on tullut liian myöhään, on sen oltava alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen ( Voimme myydä sen täydellä hinnalla uudestaan) täysimääräistä rahojen palautusta varten. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% myyntihinnasta vahingonkorvauksena. Mittatilaustuotteilla ei ole asiakaspalautus oikeutta ellei tuote ole viallinen tai rikkoontunut.
Toimitusaika tuotteille vaihtelee tuotteittain, mutta se tapahtuu yleensä päivästä. Joissakin tuotteissa toimitusaika saattaa olla viikosta kahteen viikkoon. Mikäli tuotetta ei kahden viikon sisällä kuulu, voit tiedustella siitä asiakaspalvelu@nettiliike.com.
Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Asiakasrekisteriimme emme tilaustietoja ilman eri sopimusta syötä, mutta tilauksen tulosteen arkistoimme niin elektronisesti kuin paperillakin siltä varalta, että tilauksen suhteen ilmenee myöhemmin epäselvyyksiä. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. Elektronisesti talletetut tiedot tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Klarna Lasku -ehdot
Klarnan Tili -ehdot


Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, nettiliike.com store
toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen
Verkkomaksut Oy.
 
Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on
myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet